miniaturowe ciasta i montaż • Subtelne odkrycie

miniaturowe ciasta i montaż • Subtelne odkrycie


Złoto to nowa czerń, a mini to nowa babeczka! Podawane na świątecznej podstawce to dekadenckie ciasto, które można nazwać własnym. Ubrany w dziewiątki i zwieńczony nożyczkami mini limonkowy zielony pompon. Zrób pom-poms, trzymając dwa palce razem. Owinąć tiul około pięć razy i pokroić. Ostrożnie zdejmij tiul z palców zachowując kształt. Mocno zawiąż sznurek wokół środka. Obetnij każdy koniec tiulu. Cięcie w okrągły sposób, ostrożnie uformuj, aby uformować pompon. Włóż wykałaczkę na środku. Pop już szampana. Czas świętować!

Aby zobaczyć pełny przepis, obejrzyj to ciasto DIY w stylu. numer magazynu 4. Oto instrukcje montażu porcji upieczonych i schłodzonych ciast…

W razie potrzeby wypoziomuj ciastka. Za pomocą noża do ciastek 2 1/4 ″ wytnij 20 kółek, po 10 z każdego ciasta. Następnie umieść 10 rund ciasta na odwróconej blasze do pieczenia. Dodaj cienką i średnią warstwę lukru na wierzch każdego ciasta, rozprowadzając tylko na krawędzi. Umieść drugą warstwę ciasta na wierzchu. Brudny lód z każdego ciasta nakładając bardzo cienką warstwę lukru, aby uszczelnić okruchy. Umieścić w lodówce na zimno, co najmniej 30 minut. Oblodzimy każde ciasto, nakładając średnią ilość polewy. Gładka z przesuniętą szpachelką. Wróć do lodówki na 4 godziny lub na noc.

W małym płaskim naczyniu do pieczenia wlej garść złota perłowego cukru. Rozwałkuj każde ciasto w cukrze, aż będzie dobrze pokryte. Umieść każde ciasto na podstawce. Przechowywać w lodówce do momentu podania. Umieść pompon na środku każdego pojedynczego ciasta i podawaj w temperaturze pokojowej. Niech rozpocznie się świętowanie!